Gevelbekleding:

Plaatmateriaal & Hout

 

Er wordt meer en meer aandacht besteedt aan de gevelbekleding: Oude gevels moeten verborgen of gerenoveerd worden en moeten een bepaalde status uitdrukken. Het geeft ook een extra decoratieve dimensie aan de woning. Bij TDK Construct bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen u de gepaste gevelbekleding kiezen. Aarzel niet om ons te contacteren.

 

 

Gevelbekleding uitbouw te Ooigem :

Uitbouw van bestaande woning volledig bekleed met horizontaal geplaatste Afrormosia planchetten .

 

Meer weergeven

Gevelbekleding poolhouse en tuinafscheiding :

Deze poolhouse in houtskeletbouw is uitbekleed met een zwarte rockpanel plaat van 8mm met onzichtbaar bevestigde thermo Ayous lattenwerk van verschillende breedtes . Zo loopt de tuinafscheiding naadloos door op het gebouw en bied deze de nodige privacy .

 

Meer weergeven

Gevelbekleding residentie "Obelisk" - RONSE  :

Onderstaand appartementsgebouw gelegen op de markt te Ronse is volledig bekleed met Eternit Equitone panelen met de  Linea , Tectiva en Pictura . U ziet vooral de witte Pictura panelen in verschillende leg patronen .

 

Meer weergeven

Gevelbekleding   :

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijke gevel afwerkingsmaterialen , van Vezelcementplaten (eternit Equitone) , HPL (trespa, abet ) en massief houten planchetten (Padouk , Afrormosia ,thermo Grenen ,Ayous .... )  en vezelcement planchetten (Cedral)

 

Meer weergeven